Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Jemen

Eladó ingatlan Jemenben

Jemen az Arab-félsziget déli végén található állam; hivatalos neve a Jemeni Egyesült Köztársaság. A főváros Sana'a. Határolja az Arab-tengert, az Aden-öbölt és a Vörös-tengert, keleten Ománnal, északon pedig Szaúd-Arábiával.

Ha eladót szeretne vásárolni Jemenben, akkor tudnia kell, hogy Jemen a világ egyik legkevésbé fejlett országa és a Közel-Kelet legszegényebb országa.

Jemen egykor két országra oszlott: Észak-Jemenre és Dél-Jemenre. A két ország 1990-ben a Jemeni Köztársaságként egyesült.

Az egyesülés után déli szecessziós mozgalom tört ki, de végül visszafogták. Észak és dél között továbbra is fennáll a feszültség; egyes déliek kijelentik, hogy az állam északi része gazdaságilag kiváltságos.

A jemeni befektetési törvényt 2002-ben frissítették. Az új törvény szerint a külföldiek birtokolhatnak földet és ingatlant. Másrészt az új törvénynek ellentmondásai vannak. A 2002. évi törvény szerint a külföldiek a föld 100% -át birtokolhatják, és projekteket jemeni ügynök nélkül, valamint az Ipari és Kereskedelmi Minisztérium behozatali vagy kiviteli engedélyeinek megszerzése nélkül hajthatnak végre. De ennek ellentmond a kereskedelmi törvény, amely a külföldi tulajdonviszonyokat 49% -ra korlátozza. Tehát mielőtt eladót vásárolna Jemenben, fontos, hogy beszéljen a szakértőkkel és figyeljen.

Sana'a, fővárosa, az elmúlt években hatalmas infrastrukturális modernizációs programot élt meg, amelynek során kibővítették az utakat és korszerűsítették a közszolgáltatási hálózatokat. Sana'a jelenlegi városszerkezete és az átláthatóság hiánya azonban továbbra is kihívást jelent a város gyors növekedésére, és eredménytelen alacsony sűrűségű terjeszkedést és az informális települések terjedését eredményezi. Ez a tény nem akadályozta meg az Öböl-öböl fejlesztőit abban, hogy ingatlanokat fektessenek be és vásároljanak el Jemenben, amelyet felderítetlen befektetési lehetőségekkel teli szűz földnek tekintenek

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 36531

Eladás Egyéb (lakóingatlan), Jemen, Sana'a, Sana'a, center

Reserved negotiation
Eladás
Egyéb (lakóingatlan)

158 m²
Ház Sana'a központ értékesítés, kiváló építési és központi lakóövezetben
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB